Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας.

  1. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου (+30)22960 82098 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@beautyriver.gr , την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα και να μην μπορεί να γίνει δεκτή και οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος.
  2. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το τμήμα επιστροφών της εταιρίας στο 2296082098 ή ηλεκτρονικά στο e-mail: info@beautyriver.gr.
  3. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κάτι, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 2 ημερών στο τηλέφωνο 22960 82098 ή ηλεκτρονικά στο e-mail: info@beautyriver.gr να μας ενημερώσετε για την αλλαγή του προϊόντος που παραλάβετε με κάτι άλλο. Στη συνέχεια και αφού παραλάβουμε την επιστροφή από εσάς, επικοινωνούμε μαζί σας και σας στέλνουμε την αλλαγή.
  4. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές / αλλαγές:

  • Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προιόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ).
  • Δεν γίνονται αλλαγές σε Είδη Μακιγιάζ.
  • Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής /αλλαγής του.
  • Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι ΜΙΝΩΑΣ 55 ΜΕΓΑΡΑ Τ.Κ.19100 υπ’ όψιν e-shop.
  • Η αποστολή γίνεται μόνο μέσω Πόρτα – Πόρτα ΕΛΤΑ Cοurier ή άλλης υπηρεσίας Courier και με δική σας χρέωση.

Θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε?

Μπορείτε να το κάνετε για οποιοδήποτε λόγο αρκεί να επιστραφεί μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες.

Διαδικασία επιστροφών – αλλαγών:

Αλλαγή με άλλο προϊόν, στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με εταιρία courier και ΔΙΚΗ σας χρέωση στα γραφεία της εταιρείας που αναγράφονται παρακάτω:

BEAUTY RIVER
ΜΙΝΩΑΣ 55, ΜΕΓΑΡΑ
Τ.Κ.19100
Yπ’ όψιν E-SHOP.